Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podróże
korzun Offline
Użytkownik

Liczba postów: 100
Reputacja: 0
Podróże
Jako wielbiciel podróży i wszelakich przygód związanych z przyrodą uważam iż temat jest obowiązkowy do tego działu. Piszcie gdzie byliście i co widzieliście.

Akurat na majówkę wybraliśmy się do aqua parku w druskiennikach. Całkiem fajnie aczkolwiek jak na cały dzień aż do zamknięcia to była męcząca rozrywka, ale godziny w saunach, zjeżdżalniach i jacuzzi zostały zaliczone Duży uśmiech

Za najlepszy z wyjazdów uważam wypad na krym na ukrainie. Wylot samolotem, a później gdzie nas poniesie wiatr Uśmiech ogólnie 3 tygodnie łażenia po malowniczych górach i wylegiwania na skalistych plażach.[/b]
05-05-2012 04:05 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
herbacianka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 71
RE: Podróże
Na 'krym' aż zaświeciły mi się oczy. Niestety ale biednych studentów nie stać na prawdziwe podróże i jedyne na co mogę liczyć to weekend w jakimś Polskim mieście [ o ile akurat jest weekend i okazja]. I może dlatego jestem bardziej za całkowitym poznaniem swojej ojczyzny, a dopiero później rozszerzania horyzontów Uśmiech
05-05-2012 04:21 PM
Zako Offline
Użytkownik

Liczba postów: 74
Najlepiej gdzie byłem to było w Amsterdamie, hehe wiadomo dlaczego Duży uśmiech Pojechaliśmy z ziomkiem stopem, po drodze zaliczyliśmy też zwiedzanie Berlina trochę Duży uśmiech A ogólnie to nie podróżuję zbyt wiele, no bo raz że czas a dwa że kasa :/

Na pewno znasz takie noce ten destrukcyjny moment
W którym każda myśl waży grubo ponad tonę
I czy tego chcesz czy nie - jesteśmy tacy sami, ziomek
05-06-2012 08:33 AM
korzun Offline
Użytkownik

szczerze mówiąc dla osób z mniejszym portfelem to stop jest najlepszą alternatywą na dotarcie w ciekawe miejsca. Kolega opowiadał mi jeszcze o takiej stronce gdzie umawiało się z ludźmi z innych krajów że przenocują kogoś w podanych terminach za free, ale nie pamiętam nazwy stronki. W każdym razie osobiście był na takiej wyprawie i u kogoś tam nocował.
05-06-2012 11:07 PM
Olivka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 93
ja brałam udział w autostopowym sylwestrze. wszystkim polecam, choć to zabawa dla ludzi cierpliwych i potrafiących znieść różne pogody.
05-15-2012 04:11 PM
korzun Offline
Użytkownik

wydaje mi się, że jeśli chodzi o taki sposób podróżowania to dziewczyny mają zdecydowanie lepszą pozycję do złapania transportu niż faceci Język
05-16-2012 04:26 PM
Maurycy Offline
Użytkownik

Liczba postów: 94
(05-06-2012 11:07 PM)korzun napisał(a):  szczerze mówiąc dla osób z mniejszym portfelem to stop jest najlepszą alternatywą na dotarcie w ciekawe miejsca. Kolega opowiadał mi jeszcze o takiej stronce gdzie umawiało się z ludźmi z innych krajów że przenocują kogoś w podanych terminach za free, ale nie pamiętam nazwy stronki. W każdym razie osobiście był na takiej wyprawie i u kogoś tam nocował.

Może Couchsurfing?Uśmiech
Ja też kocham podróżować, ale z braku czasu nie robię tego tak dużo, jak bym chciał... Uśmiech Ale w tym roku wybieram się na pewno do Gruzji w październiku, a w sierpniu do niemiec pod granicę z Francją i na północną Jutlandię - to ostatnie to stopem będzie trzeba, bo nie mam aż tyle pieniędzyUśmiech

So dumb!
05-17-2012 01:55 AM
ZwyklaDziewczyna Offline
Użytkownik

Liczba postów: 56
Podróżowanie jest fajne, ale... Ja nie jestem typem podróżnika. Po prostu: lubię, jak jest wygodnie, nie mam ochoty włóczyć się całymi dniami po jakichś zakurzonych drogach. Samolot, auto na krótsze trasy - chętnie. Oczko A z celów - ja bym chciała zobaczyć Himalaje. Chyba najbardziej na ziemi.

http://www.youtube.com/watch?v=vGFyuZJVQx8 Oczko
05-21-2012 04:44 PM
Karrrola Offline
Użytkownik

Liczba postów: 52
Ja kocham podróże małe i duże, ale jak stopem, to tylko po Polsce i to najlepiej nie za daleko, za granicę bym się chyba nie odważyła... Jeszcze Duży uśmiech Lubię jeździć pociągiem, czasem można nawet fajne promocje wyłapać, np. bilet za 69zł ważny od piątku od 18:00 do poniedziałku do 6 rano ważny na wszystkie pospieszne. Można spokojnie w sobotę rano być gdzieś na drugim końcu Polski i w niedzielę wieczorem wracać Uśmiech
Kocham nasze polskie góry, Bieszczady szczególnie. Zawsze chętnie tam wracam.
05-26-2012 09:58 AM
Farelka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 79
Reputacja: 1
Ja gdyby nie szkoła, to cały czas by mnie gdzieś nosiło Uśmiech CouchSurfing, autostop i parę złotych w kieszeni i może mnie nie być w domu przez miesiąc! Najlepsza podróż to Węgry - nad Balatonem spędziłam świetne 3 dni z pewnym miłym chłopcem z CouchSurfingu właśnie.
05-26-2012 10:30 AM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy:

Reklama: