![]() |
Podróże - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne (http://www.forum-dyskusyjne.com) +-- Dział: Na luzie (/forum-5.html) +--- Dział: Hobby (/forum-9.html) +--- Wątek: Podróże (/thread-49.html) Strony: 1 2 |
Podróże - korzun - 05-05-2012 04:05 PM Jako wielbiciel podróży i wszelakich przygód związanych z przyrodą uważam iż temat jest obowiązkowy do tego działu. Piszcie gdzie byliście i co widzieliście. Akurat na majówkę wybraliśmy się do aqua parku w druskiennikach. Całkiem fajnie aczkolwiek jak na cały dzień aż do zamknięcia to była męcząca rozrywka, ale godziny w saunach, zjeżdżalniach i jacuzzi zostały zaliczone ![]() Za najlepszy z wyjazdów uważam wypad na krym na ukrainie. Wylot samolotem, a później gdzie nas poniesie wiatr ![]() RE: Podróże - herbacianka - 05-05-2012 04:21 PM Na 'krym' aż zaświeciły mi się oczy. Niestety ale biednych studentów nie stać na prawdziwe podróże i jedyne na co mogę liczyć to weekend w jakimś Polskim mieście [ o ile akurat jest weekend i okazja]. I może dlatego jestem bardziej za całkowitym poznaniem swojej ojczyzny, a dopiero później rozszerzania horyzontów ![]() RE: Podróże - Zako - 05-06-2012 08:33 AM Najlepiej gdzie byłem to było w Amsterdamie, hehe wiadomo dlaczego ![]() ![]() RE: Podróże - korzun - 05-06-2012 11:07 PM szczerze mówiąc dla osób z mniejszym portfelem to stop jest najlepszą alternatywą na dotarcie w ciekawe miejsca. Kolega opowiadał mi jeszcze o takiej stronce gdzie umawiało się z ludźmi z innych krajów że przenocują kogoś w podanych terminach za free, ale nie pamiętam nazwy stronki. W każdym razie osobiście był na takiej wyprawie i u kogoś tam nocował. RE: Podróże - Olivka - 05-15-2012 04:11 PM ja brałam udział w autostopowym sylwestrze. wszystkim polecam, choć to zabawa dla ludzi cierpliwych i potrafiących znieść różne pogody. RE: Podróże - korzun - 05-16-2012 04:26 PM wydaje mi się, że jeśli chodzi o taki sposób podróżowania to dziewczyny mają zdecydowanie lepszą pozycję do złapania transportu niż faceci ![]() RE: Podróże - Maurycy - 05-17-2012 01:55 AM (05-06-2012 11:07 PM)korzun napisał(a): szczerze mówiąc dla osób z mniejszym portfelem to stop jest najlepszą alternatywą na dotarcie w ciekawe miejsca. Kolega opowiadał mi jeszcze o takiej stronce gdzie umawiało się z ludźmi z innych krajów że przenocują kogoś w podanych terminach za free, ale nie pamiętam nazwy stronki. W każdym razie osobiście był na takiej wyprawie i u kogoś tam nocował. Może Couchsurfing? ![]() Ja też kocham podróżować, ale z braku czasu nie robię tego tak dużo, jak bym chciał... ![]() ![]() RE: Podróże - ZwyklaDziewczyna - 05-21-2012 04:44 PM Podróżowanie jest fajne, ale... Ja nie jestem typem podróżnika. Po prostu: lubię, jak jest wygodnie, nie mam ochoty włóczyć się całymi dniami po jakichś zakurzonych drogach. Samolot, auto na krótsze trasy - chętnie. ![]() RE: Podróże - Karrrola - 05-26-2012 09:58 AM Ja kocham podróże małe i duże, ale jak stopem, to tylko po Polsce i to najlepiej nie za daleko, za granicę bym się chyba nie odważyła... Jeszcze ![]() ![]() Kocham nasze polskie góry, Bieszczady szczególnie. Zawsze chętnie tam wracam. RE: Podróże - Farelka - 05-26-2012 10:30 AM Ja gdyby nie szkoła, to cały czas by mnie gdzieś nosiło ![]() |