Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kino
Olivka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 93
Reputacja: 0
Kino
Wielu z was jeszcze chodzi do kina? Czy w dzisiejszych czasach [jak większość ludzi] czekacie aż pojawi się piracka wersja kinowa i wtedy oglądacie?
05-18-2012 01:47 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Maurycy Offline
Użytkownik

Liczba postów: 94
RE: Kino
Jasne, że niemal wszystko da się obejrzeć w domu (choć oczywiście NIE WSZYSTKO). Ale kino ma te klimat, jest trochę odświętne, trochę poza życiem, obraz jest lepszy, dźwięk, słowem - kocham kinoOczko

So dumb!
05-18-2012 06:06 PM
ZwyklaDziewczyna Offline
Użytkownik

Liczba postów: 56
Po frekwencji w tym wątku można powiedzieć, że kino nie cieszy się jakąś superpopularnością. Ale moi znajomi chodzą do kina, jak moja rodzina i ja sama. Nie za często, ale raz na kilka tygodni się zdarza. Warto wyrywać się z domu!

http://www.youtube.com/watch?v=vGFyuZJVQx8 Oczko
05-21-2012 04:36 PM
Karrrola Offline
Użytkownik

Liczba postów: 52
Ja chodzę jak jest jakaś premiera która mnie naprawdę interesuje. A niestety ale w zeszłym roku i od początku tego roku to słabo w kinach że aż boli. Kiedyś chodziłam średnio raz-dwa razy w miesiącu, a teraz to już nie pamiętam kiedy ostatnio byłam. Czasami przeglądam co grają i po prostu nie chce mi się.
05-26-2012 09:56 AM
Rick22 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 62
Ostatnio w kinie to byłem ho ho dawno, chyba na "Incepcji". Nic nowego dobrego nie widać jakoś na horyzoncie.
05-26-2012 11:28 AM
herbacianka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 71
Ja miałam taki okres, że chodziłam praktycznie co tydzień. I w końcu po prostu nie było na co pójść. Za mało wychodzi takich filmów,które faktycznie bardzo chciałabym obejrzeć i jeszcze za nie zapłacić
06-04-2012 10:54 AM
korzun Offline
Użytkownik

Liczba postów: 100
Kiedyś się częściej chodziło do kina,ale może to ze względu na tańsze bilety. Teraz nie dość, że trzeba zapłacić za bilet znacznie więcej,to jeszcze fantastycznych filmów nie grają. Byłem na ,,Igrzyskach śmierci" i strasznie to przewidywalne i przydługawe.
06-05-2012 06:07 PM
Roksanka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 86
Fajnie jest iść do kina z klasą. Wszyscy się śmieją i przynajmniej jest do kogo zagadać.
06-05-2012 08:47 PM
stopklatka Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 6
Uwielbiam Kino moje ulubione to Kinoteka w PKiN czuć tam magię, nie lubię plastikowych Multikin z niewygodnymi krzesełkami.
Szkoda że stare kina odchodzą w niepamięć kiedyś Relax teraz Femina nie wspomnę o mniejszych miastach tam Kino wypierają domowe kina domowe i filmy ściągane z Internetu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-20-2012 01:54 PM przez stopklatka.)
12-20-2012 11:59 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
isia89 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 2
Ja odwiedzam dość regularnie 3 razy w miesiącu - pod warunkiem że kino wprowadza nowy repertuar, jak np. chodzę do Kinoteki - kuszą np. mnie tanimi biletami 14 - 16 zł.
01-16-2013 12:45 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy:

Reklama: