Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"teściowie"
Maurycy Offline
Użytkownik

Liczba postów: 94
Reputacja: 0
"teściowie"
Nie chcę, żeby ten temat brzmiał jak oskarżenie wszystkich "teściów", ale ja mam ze swoimi problem.
Mianowicie - nienawidzą mnie. Rodzice mojej ukochanej nie lubili mnie nawet wtedy, kiedy mnie nie znali. Nie wiem czemu, może czują, że zabieram im ją. Ale z drugiej strony, ona nie mieszkała z nimi już wtedy, kiedy ją poznałem i dalej ma z nimi swietny kontakt...

Jak coś mówię, to to robię. Nie spóźniłem się nigdy z odstawieniem mojej dziewczyny na czas (czasem u nich nocuje, wciąż ma tam swój pokój). Jestem pomocny, czasem bywam szoferem dla jej mamy, staram się być miły, nie przeklinam, moja dziewczyna też nie może na mnie narzekać... A i tak mnie nie lubią, choć strasznie się staram. Cały czas kurde wjeżdżają na mnie za jakieś pierdoły wyssane z palca (ostatnio dowiedziałem się, że paskudnie parkuję auto i że chyba wychowywano mnie w innym świecie, bo nie lubię chłodniku, a potem teściowa się obraziła), a Olka mówi, że często komentują moje zachowanie złośliwie. Nie wiem, co robić, nigdy się z czymś takim nie spotkałem. A może to jednak normalne i trzeba powalczyć?

So dumb!
06-26-2012 09:28 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Olivka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 93
RE: "teściowie"
Wydaje mi się,że zawsze rodzice są niechętni do oddawania dziecka w cudze ręce. Pewnie musisz im pokazać, że na nia zasługujesz,albo po prostu przeczekać. Jeśli planujesz być z tą dziewczyną na stałe,to będą musieli się pogodzić z tym, że jest z toba.
07-02-2012 08:13 AM
Roksanka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 86
zenisz sie z dziewczyna,a nie z jej rodzicami. zawsze mozecie zrwac z nimi kontakt
07-13-2012 10:36 AM
Farelka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 79
Reputacja: 1
Ano ja też jestem zdania, że to dziewczyna ma być z tobą szczęśliwa, a nie jej rodzice.
07-17-2012 12:09 PM
Zako Offline
Użytkownik

Liczba postów: 74
Musisz jakoś przez to przejść, albo ci się uda ich do siebie przekonać albo nie, ale tak jak już było mówione - najważniejsze żebyście byli szczęśliwi ze sobą, nie z rodzicami czy to jej, czy twoimi.

Na pewno znasz takie noce ten destrukcyjny moment
W którym każda myśl waży grubo ponad tonę
I czy tego chcesz czy nie - jesteśmy tacy sami, ziomek
07-18-2012 11:07 AM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy:

Reklama: