Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wypadające włosy
ZwyklaDziewczyna Offline
Użytkownik

Liczba postów: 56
Reputacja: 0
Wypadające włosy
Dziewczyny i chłopaki, co zrobić z wypadającymi włosami? Nie wiem, pewnie nie jestem chora, ale są strasznie osłabione i wychodzą bardziej, niż powinny. Boję się, że jeśli to jeszcze trochę potrwa, to zostanę z łysawą głową. A bardzo nie chcę!

http://www.youtube.com/watch?v=vGFyuZJVQx8 Oczko
06-02-2012 10:34 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
korzun Offline
Użytkownik

Liczba postów: 100
RE: Wypadające włosy
Zawsze są szampony przeciwko wypadaniu włosów albo domowe sposoby babci Uśmiech Ale jako dziewczyna nie masz się o co martwić, prędzej wyłysieje facet Uśmiech Ja już się nawet tym nie przejmuję,wiem co mnie czeka Oczko
06-03-2012 11:59 AM
Roksanka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 86
Zabiegi regeneracyjne na włosy. U każdej fryzjerki można sobie taki zrobić.
06-05-2012 08:56 PM
koko Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 4
Dobre są preparaty z krzemem (do zażywania doustnego). Poza tym zabiegi pielęgnacyjne. A jeśli włosy mocno wypadają to najlepszym rozwiązaniem może być terapia LED przeprowadzana w dobrej klinice medycyny estetycznej.
06-04-2013 02:51 PM
sabina.kisielewska1 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 4
Na wypadające włosy najlepsze są swieże produkty. Jajko, rzodkiew, czosnek, oliwa z oliwek, drożdze, tonic z bylicy.

Polecam równiez domowe mikstury np. żółtko z oliwa Uśmiech

Proste, tanie i szybkie

dla wszystkich zainteresowanych makramax.pl. Zapraszam.
10-15-2013 03:30 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
bacha12 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 5
Domowe sposoby są bardzo dobre. Poza tym musisz się zastanowić, czy w Twojej diecie przypadkiem nie brakuje jakichś witamin i minerałów. Polecam łykanie skrzypu, które ma wspomagać dietę a nie ja zastąpić. Zadbaj o zbilansowana dietę bogatą w oliwki, szpinak, awokado, owies, daktyle, kukurydzę, orzechy włoskich, kokosa, migdały, jaja, grzyby, groszek oraz ziarna słonecznika. Poza tym warto też jeść brokuły, buraki, kabaczka, brukselkę, cebulę, selera, jabłka, soczewicę, ziemniaki, banany, ryby oraz soję. W tych produktach znajdziesz naturalne źródła żelaza, cynku, miedzi i wapna.

Myśl przede wszystkim o sobie - http://www.profizjo.pl/fizjoterapia-w-ciazy/.
10-17-2013 09:53 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
piiotr.adamczuk Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 1
Polecam sok z noni. Dzięki Noni mam bardzo duzo energii. Moje włosy stały się mocniejsze i mają błyszczący wygląd.
12-27-2013 01:06 PM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy:

Reklama: