![]() |
Zabezpieczenie - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne (http://www.forum-dyskusyjne.com) +-- Dział: Kobiety (/forum-22.html) +--- Dział: Zdrowie i Uroda (/forum-23.html) +--- Wątek: Zabezpieczenie (/thread-90.html) |
Zabezpieczenie - Olivka - 05-31-2012 03:01 PM Pasuje do kilku działów, ale myślę, że najbardziej na zdrowotny aspekt chciałabym zwrócić uwagę. Czy kwestię zabezpieczenia się przed niechcianą ciążą zostawiacie w rękach swoich partnerów, czy może same się tym zajmujecie[ tabletki,spiralki ,kalendarzyk]? Głównie chodzi mi o pigułki antykoncepcyjne. Czy któraś z dziewczyn bierze i chciałaby się pochwalić swoimi spostrzeżeniami na temat efektów ubocznych albo samej skuteczności? Często się mówi, że po tabletkach się tyje i spada libido- więc branie może być dość ryzykowne RE: Zabezpieczenie - korzun - 06-05-2012 06:12 PM Nie wyobrażam sobie,abym wszystko powierzył kobiecie- o ich zapominanie i zbyt dużo rzeczy na głowie. Jeśli ktoś faktycznie nie chce wpaść to zawsze lepiej samemu zadbać o odpowiednie zabezpieczenie ![]() RE: Zabezpieczenie - Roksanka - 06-05-2012 08:46 PM Słyszałam, że można się wykąpać i wypłukać ![]() RE: Zabezpieczenie - Zako - 07-18-2012 11:18 AM Roksanka chyba nie mówisz poważnie : O Moja ex brała tabletki i faktycznie troszkę się zaokrągliła po tym, ale mnie to się akurat podobało ![]() |