![]() |
Zdrada - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne (http://www.forum-dyskusyjne.com) +-- Dział: Kobiety (/forum-22.html) +--- Dział: Miłość (/forum-27.html) +--- Wątek: Zdrada (/thread-74.html) |
Zdrada - Olivka - 05-19-2012 01:45 PM Czy uważacie, że zdradę można wybaczyć i w przyszłości nie wypominać jej partnerowi? Czy uważacie że wybaczanie ma sens i obietnica 'nigdy tego więcej nie zrobię' faktycznie może być prawdziwa,czy jak ktoś zdradził raz to nie będzie się bał zrobić tego po raz kolejny? Czy wy potrafilibyście zdradzić? RE: Zdrada - Maurycy - 05-21-2012 12:08 PM Można wybaczyć, można nie wspominać, nie można zapomnieć. To są podstawowe cechy i poszlo jakoś, bo to się wydaje różne. Ale jest spoko. RE: Zdrada - Karrrola - 05-26-2012 10:03 AM Dobrze podsumowane, można wybaczyć, ale nie można zapomnieć. A czy się chce dalej być z kimś po zdradzie to już każdego indywidualna sprawa, ja bym nie chciała być z kimś kto mnie zdradził. RE: Zdrada - Farelka - 05-26-2012 10:20 AM Nic dodać, nic ująć ![]() RE: Zdrada - Rick22 - 05-26-2012 11:27 AM Kiedyś zdradziłem i później gorzko tego pożałowałem, bo teraz wiem, że tamta dziewczyna z którą wtedy byłem to była ta jedyna, ale nie mam już u niej szans po tamtym skoku w bok zupełnie bezsensownym. Chociaż gdybym jej nie stracił to nie uświadomiłbym sobie, jak bardzo była dla mnie ważna. :/ RE: Zdrada - Roksanka - 07-13-2012 11:28 AM sama bym nie wybaczyla,ale mi sie wybaczyc powinno.gwiazdy juz tak maja |