Forum Dyskusyjne
Wspomnienia - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne (http://www.forum-dyskusyjne.com)
+-- Dział: Muzyka (/forum-14.html)
+--- Dział: Koncerty (/forum-21.html)
+--- Wątek: Wspomnienia (/thread-53.html)

Wspomnienia - herbacianka - 05-06-2012 10:01 PM

Jaki koncert, na którym byliście, najbardziej zapadł wam w pamięci i do którego najczęściej wracacie myślami?
I z drugiej strony, jakiego koncertu najbardziej żałujecie i w życiu nie wydalibyście pieniędzy po raz drugi?

RE: Wspomnienia - korzun - 05-06-2012 10:34 PM

Jedyny koncert w sumie na którym byłem (i płaciłem za wejście, a nie tylko za bramką ;p) to był sunrise festival i mimo żę after party było deszczowe to i tak była to najlepsza impreza w moim życiu.

RE: Wspomnienia - Olivka - 05-15-2012 05:04 PM

ja pamiętam każde juwenaliowe koncerty rockowe. Coma i Farben Lehre w szczególności. Takiej atmosfery nie da się zapomnieć Uśmiech

RE: Wspomnienia - Karrrola - 05-16-2012 10:58 AM

Hey i Nosowska zostaje mi w pamięci na bardzo długo, byłam na dwóch koncertach i oba wspominam cudownie.

RE: Wspomnienia - herbacianka - 05-16-2012 11:35 AM

mi w pamięci został koncert Myslovitz. kiedy cały tłum ludzi śpiewał piosenkę za Rojka. niezapomniana chwila

RE: Wspomnienia - ZwyklaDziewczyna - 05-17-2012 10:07 PM

Nie wiem, to mi się zmienia, ale wspaniale wspominam Florence and the machine (mimo że Florence fałszowała), Massive Attack i przede wszystkim Public Image Ltd. To ostatnie to było jak uczestniczenie w nabożeństwie dla mnie.

No i Bjork. I Gogol Bordello. I prawie wszystkie KULTY, na których byłam! Na wielu byłam koncertach, ale te jakoś najlepiej wspominam.

RE: Wspomnienia - Maurycy - 05-18-2012 06:10 PM

Hej Zwykla, niezły zestawOczko Ale wydaje mi się, że wystarczy po prostu pojechać raz w roku na Openera, żeby coś takiego zaliczyć mniej więcejDuży uśmiech Ja najlepiej wspominam Rammsteina, jak byłem naprawdę malutki, wujek wziął mnie na koncert, i wtedy właśnie było nagrywane Life aus Berlin. Nie wypatrzyłem nigdzie siebie, ale wiecie samiOczko

RE: Wspomnienia - Farelka - 05-26-2012 10:36 AM

Gentleman, mój osobisty guru Uśmiech

RE: Wspomnienia - Zako - 05-26-2012 10:58 AM

Wszystkie koncerty reggae są super, bije od nich taką energią, że klękajcie narody! Hehe. Tabu, vavamuffin, Habakuk i wszystkie inne formacje Duży uśmiech

RE: Wspomnienia - Rick22 - 05-26-2012 11:24 AM

Kult zawsze daje radę Uśmiech Oprócz tego Amorphis w Krakowie, tego długo nie zapomnę Uśmiech