![]() |
Skóra latem - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne (http://www.forum-dyskusyjne.com) +-- Dział: Kobiety (/forum-22.html) +--- Dział: Zdrowie i Uroda (/forum-23.html) +--- Wątek: Skóra latem (/thread-50.html) |
Skóra latem - herbacianka - 05-06-2012 01:52 PM Hej ![]() Jak wiadomo każdy lubi latem powygrzewać się trochę na słońcu. I tu pytanie kieruję w szczególności do dziewczyn, znacie może jakieś dobre specyfiki ochronne, w których filtr rzeczywiście działa,a nie tylko jest wymieniony na opakowaniu? Może jakieś sprawdzone kremy po opolaniu, żeby nie męczyć się ze schodzącą skórą? RE: Skóra latem - Olivka - 05-15-2012 05:03 PM najlepiej zawsze stosować sprawdzone marki [np. Garnier albo Nivea] . ale takie kosmetyki zawsze najlepiej samemu sobie dobierać,bo co idealnie dla mnie to dla kogo9ś innego może się nie sprawdzić. RE: Skóra latem - Karrrola - 05-16-2012 10:59 AM Ja stosuję kremy z filtrem od Ziaji i zawsze byłam zadowolona ![]() ![]() RE: Skóra latem - ZwyklaDziewczyna - 05-17-2012 10:10 PM Ja używam wysokich filtrów - zimą minimum 20, latem 50. Bo robię się czerwona jak burak, jeśli tego nie robię ![]() ![]() RE: Skóra latem - Maurycy - 05-18-2012 06:07 PM Baby, ach te baby! Nigdy by mi nie przyszło nawet do głowy, żeby się czymś smarować, skoro nie jestem na plaży, ale jak widać - można inaczej ![]() RE: Skóra latem - Farelka - 05-26-2012 10:37 AM Ja nigdy w życiu się niczym nie smarowałam i żyję, ale może to kwestia mojej ciemniejszej karnacji ![]() |