![]() |
Polska scena rockowa - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne (http://www.forum-dyskusyjne.com) +-- Dział: Muzyka (/forum-14.html) +--- Dział: Rock i Metal (/forum-15.html) +--- Wątek: Polska scena rockowa (/thread-5.html) |
Polska scena rockowa - Rick22 - 04-25-2012 09:19 AM Może ktoś zna jakieś mało znane ogólnie, dobre zespoły rockowe lub metalowe nasze rodzime? Nie mówię o Comie czy Behemocie, bo to każdy zna oczywiście. Jakieś dobre lokalne formacje? ![]() RE: Polska scena rockowa - aLa - 04-28-2012 11:56 AM Raczej te małe, dopiero zaczynające zespoliki do mnie nie przemawiają : ) Ale może ktoś wrzuci coś ciekawego, będę śledziła ten wątek : ) RE: Polska scena rockowa - ZwyklaDziewczyna - 05-17-2012 10:03 PM Ja mogę Wam polecić Braty z Rakemna - coś tak radośnie fajnego, jak Pogodno. Organizm - ale nie wiem, czy jeszcze grają. Te dwa pierwsze przychodzą mi do głowy. RE: Polska scena rockowa - Maurycy - 05-18-2012 03:42 PM (05-17-2012 10:03 PM)ZwyklaDziewczyna napisał(a): Ja mogę Wam polecić Braty z Rakemna - coś tak radośnie fajnego, jak Pogodno. Organizm - ale nie wiem, czy jeszcze grają. Te dwa pierwsze przychodzą mi do głowy. Bratów znam tylko jedną piosenkę, była na płycie w odtwarzaczu CD, kiedy kupowałem stare, używane auto. To były takie piosenki do samochodu, a piosenka nazywała się... '1000 koni!'. Bardzo fajna ![]() |