Forum Dyskusyjne
Wasz pierwszy telefon:) - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne (http://www.forum-dyskusyjne.com)
+-- Dział: Na luzie (/forum-5.html)
+--- Dział: GSM & Fotografia (/forum-12.html)
+--- Wątek: Wasz pierwszy telefon:) (/thread-45.html)

Wasz pierwszy telefon:) - aLa - 05-03-2012 10:13 AM

Pamiętacie, kiedy dostaliście swój pierwszy telefon i jaki to był?

Mój to nieśmiertelna Nokia 3310, a dostałam ją w 4 klasie podstawówki Uśmiech najważniejsze, że dzwoniła i miała WĘŻA! Szczęśliwy

[Obrazek: Nokia-3310-02.jpg]

RE: Wasz pierwszy telefon:) - herbacianka - 05-05-2012 03:56 PM

Ja pamiętam tylko,że mój pierwszy telefon dostałam pod koniec gimnazjum - co w dzisiejszych czasach, byłoby niewybaczalnym błędem rodziców Język Jakiś marny telefon z klapką, dzięki której można było odbierać połączenia bez wciskania przycików- szał na tamte czasy! Uśmiech
Zginął śmiercią tragiczną po kąpieli w fontannie-ale wcale nie tęsknieUśmiech

RE: Wasz pierwszy telefon:) - Zako - 05-06-2012 08:31 AM

Hehe mój pierwszy telefon to też była jakaś motorola z klapką, i z antenką jeszcze w dodatku, strasznie kiczowata Duży uśmiech A dostałem ją na zakończenie podstawówki, w ostatnim dniu roku szkolnego, tak że jeszcze zdążyłem ziomkom numer rozdać przed rozstaniem Duży uśmiech

RE: Wasz pierwszy telefon:) - korzun - 05-13-2012 09:32 PM

kto dostał ten dostał. Ja musiałem ciułać nie wiem ile czasu żeby sobie kupić aczkolwiek wcześniej zarzekałem się, że nigdy nie kupie, jednak potrzeba była większa Uśmiech

RE: Wasz pierwszy telefon:) - Olivka - 05-15-2012 04:51 PM

ja od samego początku byłam wierna se i pierwszy też był z tej firmy,aczkolwiek szczegółów nie pamiętam. jedyny szpan na tamte czasy to możliwośc odtwarzania polifonicznych dzwonkówUśmiech

RE: Wasz pierwszy telefon:) - Karrrola - 05-16-2012 11:06 AM

Ja od razu z grubej rury Z KOLOROWYM WYŚWIETLACZEM Duży uśmiech

[Obrazek: 718.jpg]

RE: Wasz pierwszy telefon:) - Maurycy - 05-17-2012 02:01 AM

Mój też to była Nokia 3310, ale zaraz przerzuciłem się na Szajsunga i to był błąd. Brat wciąż ma Nokię która działa, ja Szajsunga nie miałem po kilku miesiącach.

RE: Wasz pierwszy telefon:) - Rick22 - 05-26-2012 11:31 AM

U mnie to też była Nokia 3310, jak u aLi i Maurycego Duży uśmiech Piona!