Forum Dyskusyjne
Od czego jesteście uzależnieni? - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne (http://www.forum-dyskusyjne.com)
+-- Dział: Nasze Problemy (/forum-34.html)
+--- Dział: Uzależnienia (/forum-37.html)
+--- Wątek: Od czego jesteście uzależnieni? (/thread-44.html)

Strony: 1 2

Od czego jesteście uzależnieni? - Karrrola - 04-28-2012 04:09 PM

Jakie macie uzależnienia? Wiadomo, że to może być standardowa używka lub coś zupełnie innego. Moim uzależnieniem zdecydowanie są internet i kawa. Na szczęście papierosów nie tykam Oczko

RE: Od czego jesteście uzależnieni? - aLa - 05-03-2012 10:01 AM

Herbata, herbata, czekolada, herbata, kilka osób (niestety) i herbata.

RE: Od czego jesteście uzależnieni? - Zako - 05-06-2012 08:41 AM

No ja niestety od papierosów, a oprócz tego internet, muzyka no i chillout raz na jakiś czas.

RE: Od czego jesteście uzależnieni? - herbacianka - 05-06-2012 01:58 PM

Herbata [Duży uśmiech], porządne 8 godzin snu, krówki i przyjaciele Uśmiech

RE: Od czego jesteście uzależnieni? - korzun - 05-06-2012 10:25 PM

Hmm kiedyś można powiedzieć, że gry mnie uzależniły, ale z wiekiem raczej to przeszło bo zaczęła się robota, a teraz to uzależniłem się od przytulania do miękkiego kobiecego ciałka mojej lubej Oczko poza tym to rozrywki albo hobby nie traktowałbym jako uzależnienia.

RE: Od czego jesteście uzależnieni? - Olivka - 05-15-2012 06:17 PM

ja jestem uzależniona od porannej kawy i samochodu- bez tego ani rusz!Oczko

RE: Od czego jesteście uzależnieni? - Karrrola - 05-16-2012 10:57 AM

Ja to od kawy nie tylko porannej, tak ze 4 albo i 6 w ciągu dnia wypijam, niestety O matko

RE: Od czego jesteście uzależnieni? - Maurycy - 05-17-2012 01:38 AM

Mało tu palaczy! Ja palę jak smok niestety. Plus jestem uzależniony od... kinder bueno. Jak nie zjem jednego dziennie przynajmniej, a najlepiej kilku, to jestem nieznośny.

RE: Od czego jesteście uzależnieni? - Farelka - 05-26-2012 10:45 AM

Ja swego czasu też pożerałam Kinder Bueno w ogromnych ilościach, więc rozumiem problem Duży uśmiech
Ja popalam od czasu do czasu ale nie papierosy Oczko i może nie nazwałabym tego uzależnieniem (a niektórzy znajomi to i owszem, codziennie, bez przerwy), bo raczej to jest raz, dwa razy w miesiącu, ale jednak czasem mam po prostu na to ochotę i ciągnie mnie.

RE: Od czego jesteście uzależnieni? - Zako - 05-26-2012 10:57 AM

Farelka, hehe wiem o czym mówisz Duży uśmiech Też mam znajomych którzy przepalają taką kasę, że aż boli. Ja to tam maksymalnie dwa razy w miesiącu, fajna sprawa ale bez przesady.