Forum Dyskusyjne
ulubiona potrawa - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne (http://www.forum-dyskusyjne.com)
+-- Dział: Kobiety (/forum-22.html)
+--- Dział: Kuchnia (/forum-25.html)
+--- Wątek: ulubiona potrawa (/thread-32.html)

Strony: 1 2

ulubiona potrawa - Farelka - 04-26-2012 10:45 AM

czyli co moglibyście jeść na okrągło i wydaje się że nigdy by się nie znudziło? Cyklop

dla mnie to makaron z porem, boczkiem, ziołami prowansalskimi i serem pleśniowym Serce oczywiście własnej roboty Cyklop
i ogólnie zapiekanki makaronowe, mniam.

RE: ulubiona potrawa - Rick22 - 04-26-2012 11:03 AM

PIZZĘ Duży uśmiech A z takich bardziej "domowych" obiadów to bardzo lubię placki ziemniaczane, jestem wielkim fanem Duży uśmiech

RE: ulubiona potrawa - Zako - 04-28-2012 11:40 AM

Ja bardzo lubię kurczaka z warzywami i ryżem, takie niby-chińskie. Dobrze mi to wychodzi, jest szybkie w przygotowaniu i jem to dość często, ale jeszcze mi się nie znudziło.

RE: ulubiona potrawa - korzun - 05-06-2012 10:41 PM

Filet z piersi kurczaka z ziemniakami i do tego pomidory w śmietanie z cebulką. mniam. zjem zawsze i wszędzie Uśmiech

RE: ulubiona potrawa - Olivka - 05-15-2012 06:19 PM

Chińszczyzna- dobrze zrobiona i nie mrożona.

RE: ulubiona potrawa - Karrrola - 05-16-2012 10:54 AM

Zapiekanki makaronowe wszelkiego rodzaju, mmmmmm, milion sposobów na pyszny obiadek Serce

RE: ulubiona potrawa - ZwyklaDziewczyna - 05-17-2012 10:12 PM

Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada!
Przepraszam, ale... CZEKOLADA!

RE: ulubiona potrawa - Maurycy - 05-19-2012 01:05 AM

Ja uwielbiam spaghetti bolońskie z grosziem. I tartę ze szpinakiem. I... schabowego mojej babci. Jest najlepszy na świecie, tak dawno go nie jadłem z resztą...

RE: ulubiona potrawa - kulesa.artur - 11-13-2013 10:09 AM

Ja uwielbiam ciasteczka dyniowe przekładane powidłami śliwkowymi i gulasz wołowy na Guinnessie z czerwoną fasolą
i sokiem z czarnej porzeczki. Uśmiech

RE: ulubiona potrawa - mski223 - 12-10-2013 02:37 PM

Moje naj naj naj to Bitki w sosie z grzybami na purée paprykowo-ziemniaczanym Uśmiech