![]() |
Czy wierzycie w życie pozaziemskie? - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne (http://www.forum-dyskusyjne.com) +-- Dział: Na luzie (/forum-5.html) +--- Dział: Off-Topic (/forum-13.html) +--- Wątek: Czy wierzycie w życie pozaziemskie? (/thread-25.html) |
Czy wierzycie w życie pozaziemskie? - Rick22 - 04-25-2012 09:46 AM Kosmici - wierzycie czy nie? I jak wyobrażacie sobie inne cywilizacje czy w ogóle zycie gdzieś w kosmosie? A może uważacie że jesteśmy pępkiem wszechświata i wszystko inne jest na 100% niezamieszkane przez cokolwiek? ![]() RE: Czy wierzycie w życie pozaziemskie? - Zako - 04-25-2012 09:49 AM No ja powiem tak, na pewno gdzieś coś istnieje, może nie na takim poziomie technologicznym jak my, może tam dopiero zaczyna się jakaś ewolucja, a może właśnie na o wiele wyższym poziomie niż my i o wyższej inteligencji, może gdzieś są same zwierzęta czy coś... Ale na pewno nie jesteśmy sami, prawdopodobieństwo jest bardzo niskie żeby tylko w jednym maleńkim punkcie wszechświata była możliwość do wytworzenia się życia ![]() ![]() ![]() RE: Czy wierzycie w życie pozaziemskie? - Farelka - 04-26-2012 10:37 AM zgadzam się z powyższą wypowiedzią - coś gdzieś na pewno jest, ale co i gdzie - nie wiem i w sumie nie za bardzo mnie to interesuje ![]() ![]() RE: Czy wierzycie w życie pozaziemskie? - aLa - 04-28-2012 12:00 PM Wierzę : ) Również nie wydaje mi się logicznym żebyśmy byli jedyni w wielkim kosmosie. A ostatnio gdzieś przeczytałam, że najlepszym dowodem na wyższą inteligencję innych mieszkańców kosmosu jest to, że się z nami nie kontaktują : D RE: Czy wierzycie w życie pozaziemskie? - herbacianka - 05-06-2012 02:01 PM trudno jest nike wierzyć,że istnieje coś więcej niż ziemia i my ![]() tak samo z uprowadzeniami przez obcych i rzekomych kosmicznych implantach pod skórą- w końcu jakoś trzeba zarabiać i na czymś się wypromować,co nie znaczy że trzeba w to wierzyć ![]() RE: Czy wierzycie w życie pozaziemskie? - Karrrola - 05-16-2012 11:20 AM ![]() Wierzę, że gdzieś coś jest, ale niekoniecznie że się ujawniają nam, bo niby czemu mieliby to robić ![]() RE: Czy wierzycie w życie pozaziemskie? - ZwyklaDziewczyna - 05-17-2012 05:53 PM Ale mocarna grafika! ![]() RE: Czy wierzycie w życie pozaziemskie? - Maurycy - 05-18-2012 03:47 PM Życie? Życie może nawet i sobie być. Ale nie sądzę, żeby było coś bardziej rozwiniętego, niż bakterie, a tym to bym się nie jarał, bo nawet na marsie były. RE: Czy wierzycie w życie pozaziemskie? - Rick22 - 05-26-2012 11:51 AM No nikt nie mówi o inteligencji pozaziemskiej, tylko o życiu jako tako, jakieś pierwotniaki, kilkukomórkowce, może drobne zwierzątka ![]() |