![]() |
Ostatnio czytane / co teraz czytacie - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne (http://www.forum-dyskusyjne.com) +-- Dział: Na luzie (/forum-5.html) +--- Dział: Książka & Film (/forum-11.html) +--- Wątek: Ostatnio czytane / co teraz czytacie (/thread-22.html) Strony: 1 2 |
Ostatnio czytane / co teraz czytacie - Rick22 - 04-25-2012 09:43 AM A tu temat książkowy ![]() ![]() RE: Ostatnio czytane / co teraz czytacie - aLa - 05-03-2012 10:01 AM W tej chwili siedzę z nosem w "Cieniu Wiatru" Zafona, ktoś mi polecił i czytam, ale nie jestem jakoś szczególnie zachwycona. RE: Ostatnio czytane / co teraz czytacie - herbacianka - 05-05-2012 03:44 PM ,,Szminka w wielkim mieście''- tylko i wyłącznie dzięki temu,że wcześniej trafiłam na reklamę serialu o tej samej nazwie i w bibliotece tytuł pod razu mnie zainteresował. Póki co to pierwsze rozdziały,ale jeśli akcja rozwinie się jak na reklamówkach to myśle że może być pikantnie ![]() RE: Ostatnio czytane / co teraz czytacie - korzun - 05-05-2012 04:15 PM Kolejna część Sagi "Pieśń lodu i ognia" G. Martin. "Taniec ze smokami" RE: Ostatnio czytane / co teraz czytacie - Maurycy - 05-17-2012 01:32 AM Czytam Dzienniki Kołymskie Jacka Hugo-Badera. Jestem na początku, ale zapowiada się ŚWIETNIE. z resztą znam jego kunszt i nie spodziewałem się niczego innego ![]() RE: Ostatnio czytane / co teraz czytacie - ZwyklaDziewczyna - 05-17-2012 05:45 PM Ja teraz to czytam w końcu dla przyjemności - teraz przypominam sobie Dziennik Bridget Jones ![]() RE: Ostatnio czytane / co teraz czytacie - Maurycy - 05-19-2012 01:08 AM "Na zachodzie' jest fenomenalne. pamietam, że chciało mi się w tym poruszeniu niemal płakać nad pozycją Remarque'a. I jednocześnie odczuać okrucieństwa wojny. RE: Ostatnio czytane / co teraz czytacie - Roksanka - 06-05-2012 09:09 PM Musiałam przeczytać jakąś ksiażkę o podróżniku. Długa i nie dałam rady. RE: Ostatnio czytane / co teraz czytacie - Maurycy - 06-26-2012 08:57 PM (06-05-2012 09:09 PM)Roksanka napisał(a): Musiałam przeczytać jakąś ksiażkę o podróżniku. Długa i nie dałam rady. Trzeba było przeczytać 'o psie który jeździł koleją'. Ja właśnie przeczytałam dziennik Mary Berg z getta warszawskiego. Wstrząsający, ale czytałem "lepsze". RE: Ostatnio czytane / co teraz czytacie - Olivka - 07-02-2012 08:25 AM ,, Bardziej niż wczoraj"- ciekawe,dobrze napisane, ale przewidywalne zakończenie ![]() |