Forum Dyskusyjne
Ostatnio czytane / co teraz czytacie - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne (http://www.forum-dyskusyjne.com)
+-- Dział: Na luzie (/forum-5.html)
+--- Dział: Książka & Film (/forum-11.html)
+--- Wątek: Ostatnio czytane / co teraz czytacie (/thread-22.html)

Strony: 1 2

Ostatnio czytane / co teraz czytacie - Rick22 - 04-25-2012 09:43 AM

A tu temat książkowy Duży uśmiech Co ostatnio przeczytaliście lub co czytacie w tej chwili? I jak wrażenia? Cyklop

RE: Ostatnio czytane / co teraz czytacie - aLa - 05-03-2012 10:01 AM

W tej chwili siedzę z nosem w "Cieniu Wiatru" Zafona, ktoś mi polecił i czytam, ale nie jestem jakoś szczególnie zachwycona.

RE: Ostatnio czytane / co teraz czytacie - herbacianka - 05-05-2012 03:44 PM

,,Szminka w wielkim mieście''- tylko i wyłącznie dzięki temu,że wcześniej trafiłam na reklamę serialu o tej samej nazwie i w bibliotece tytuł pod razu mnie zainteresował. Póki co to pierwsze rozdziały,ale jeśli akcja rozwinie się jak na reklamówkach to myśle że może być pikantnie Uśmiech

RE: Ostatnio czytane / co teraz czytacie - korzun - 05-05-2012 04:15 PM

Kolejna część Sagi "Pieśń lodu i ognia" G. Martin. "Taniec ze smokami"

RE: Ostatnio czytane / co teraz czytacie - Maurycy - 05-17-2012 01:32 AM

Czytam Dzienniki Kołymskie Jacka Hugo-Badera. Jestem na początku, ale zapowiada się ŚWIETNIE. z resztą znam jego kunszt i nie spodziewałem się niczego innegoOczko

RE: Ostatnio czytane / co teraz czytacie - ZwyklaDziewczyna - 05-17-2012 05:45 PM

Ja teraz to czytam w końcu dla przyjemności - teraz przypominam sobie Dziennik Bridget JonesUśmiech A ponieważ dziś skończę chyba, to wezmę się za jakąś klasykę, której nie dane mi było przeczytać, ale nie wiem jeszcze za co. Może 'Na zachodzie bez zmian'? Ktoś czytał, co o tym myślicie?

RE: Ostatnio czytane / co teraz czytacie - Maurycy - 05-19-2012 01:08 AM

"Na zachodzie' jest fenomenalne. pamietam, że chciało mi się w tym poruszeniu niemal płakać nad pozycją Remarque'a. I jednocześnie odczuać okrucieństwa wojny.

RE: Ostatnio czytane / co teraz czytacie - Roksanka - 06-05-2012 09:09 PM

Musiałam przeczytać jakąś ksiażkę o podróżniku. Długa i nie dałam rady.

RE: Ostatnio czytane / co teraz czytacie - Maurycy - 06-26-2012 08:57 PM

(06-05-2012 09:09 PM)Roksanka napisał(a):  Musiałam przeczytać jakąś ksiażkę o podróżniku. Długa i nie dałam rady.

Trzeba było przeczytać 'o psie który jeździł koleją'.

Ja właśnie przeczytałam dziennik Mary Berg z getta warszawskiego. Wstrząsający, ale czytałem "lepsze".

RE: Ostatnio czytane / co teraz czytacie - Olivka - 07-02-2012 08:25 AM

,, Bardziej niż wczoraj"- ciekawe,dobrze napisane, ale przewidywalne zakończenie Oczko