![]() |
Piłka nożna - komu kibicujecie? - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne (http://www.forum-dyskusyjne.com) +-- Dział: Na luzie (/forum-5.html) +--- Dział: Sport (/forum-8.html) +--- Wątek: Piłka nożna - komu kibicujecie? (/thread-16.html) |
Piłka nożna - komu kibicujecie? - Rick22 - 04-25-2012 09:37 AM Jakie drużyny piłkarskie (z całego świata) lubicie? A może w ogóle was nie interesuje światowa piłka? RE: Piłka nożna - komu kibicujecie? - Zako - 04-25-2012 09:54 AM No mnie za bardzo nie interesuje, czasem zerknę jakiś meczyk jak Real Madryt sobie radzi, ale nie jestem jakimś zapalonym kibicem ![]() RE: Piłka nożna - komu kibicujecie? - herbacianka - 05-05-2012 03:29 PM jak to typowa kobieta- piłkę nożną oglądam tylko wtedy gdy akurat mój mężczyzna przesiaduje przed telewizorem i ogląda jeden z meczy Ligi Mistrzów,a przesiadywanie obok niego to jedyny sposób, by być blisko. cóż, takie życie kobiety... ![]() RE: Piłka nożna - komu kibicujecie? - korzun - 05-05-2012 03:45 PM a ja utrzymuję patriotyzm regionalny i jestem za JAGĄ :] RE: Piłka nożna - komu kibicujecie? - ZwyklaDziewczyna - 05-17-2012 05:49 PM Ja uwielbiam Real Madryt i wkurza mnie, że przy każdym meczu uaktywnia się mnóstwo internetowych hejterów, którzy hejtują Real za co tylko się da. |