Forum Dyskusyjne
Najlepsza gra jaką znacie - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne (http://www.forum-dyskusyjne.com)
+-- Dział: Na luzie (/forum-5.html)
+--- Dział: Gry (/forum-6.html)
+--- Wątek: Najlepsza gra jaką znacie (/thread-10.html)

Strony: 1 2

Najlepsza gra jaką znacie - Rick22 - 04-25-2012 09:24 AM

Właśnie, w jaką najlepszą grę w życiu graliście? Ulubiona, najlepsza? Duży uśmiech

RE: Najlepsza gra jaką znacie - korzun - 05-05-2012 03:32 PM

Szczerze mówiąc to nie powiedziałbym, że jedna jedyna ulubiona, ale generalnie serie call of duty, medal of honor i total war zwłaszcza medieval. to były najlepsze pochłaniacze na długie godziny Uśmiech

RE: Najlepsza gra jaką znacie - Zako - 05-06-2012 08:39 AM

GTA San Andreas Duży uśmiech Ile to mi życia zabrało, to sobie nawet nie wyobrażacie Duży uśmiech Ale nie żałuję, hehehe.

RE: Najlepsza gra jaką znacie - Karrrola - 05-16-2012 11:09 AM

Ja nie jestem fanką gier komputerowych, jedyne w co kiedyś grałam to KAPITAN PAZUR Duży uśmiech no i Simsy na początku, jak był taki szał na nie, pamiętam.

RE: Najlepsza gra jaką znacie - Olivka - 05-16-2012 11:27 AM

W sumie chyba każdy od Simsów zaczynał,a teraz kończy na facebookowych aplikacjach farm i hoteli Uśmiech

RE: Najlepsza gra jaką znacie - herbacianka - 05-16-2012 11:32 AM

w sumie jedyne w co ja się bawiłam Pixelowe skoki małysza w podstawówce na informatyce.
a obecnie bawiłam się w Amateur Surgeon,ale jak każda gra internetowa-szybko się nudzi

RE: Najlepsza gra jaką znacie - Maurycy - 05-17-2012 01:24 AM

Rayman! Platformówka, pierwsza część, jest fantastycznie grywalna, choć w życiu jej nie przeszedłem:> Stare platformówki mają swój niepowtarzalny urok...

RE: Najlepsza gra jaką znacie - aLa - 05-17-2012 09:27 AM

DIABLO! Chociaż o tym, że świeżutka trójka pójdzie na moim sprzęcie mogę tylko pomarzyć...

RE: Najlepsza gra jaką znacie - ZwyklaDziewczyna - 05-17-2012 05:03 PM

Ja też mam problem z komputerem - niestety większość gier u mnie nie pójdzie. I to tych najstarszych, i najnowszych - stare są na dosa, a najnowsze - cóż, mój sprzęt pewnie lepiej dałby radę z sims 1, niż 3, ale nie chce mi się tego sprawdzać.

RE: Najlepsza gra jaką znacie - Maurycy - 05-18-2012 08:50 AM

(05-17-2012 05:03 PM)ZwyklaDziewczyna napisał(a):  Ja też mam problem z komputerem - niestety większość gier u mnie nie pójdzie. I to tych najstarszych, i najnowszych - stare są na dosa, a najnowsze - cóż, mój sprzęt pewnie lepiej dałby radę z sims 1, niż 3, ale nie chce mi się tego sprawdzać.

A prbowałaś stare gry uruchamiać na DosBoxie? U mnie sam dosBox nie chodzi, ale jak dodałem DosShella czy coś w tym stylu, to poszedł u mnie Król Lew, którego znałem z dzieciństwaOczko