![]() |
Najlepsza gra jaką znacie - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne (http://www.forum-dyskusyjne.com) +-- Dział: Na luzie (/forum-5.html) +--- Dział: Gry (/forum-6.html) +--- Wątek: Najlepsza gra jaką znacie (/thread-10.html) Strony: 1 2 |
Najlepsza gra jaką znacie - Rick22 - 04-25-2012 09:24 AM Właśnie, w jaką najlepszą grę w życiu graliście? Ulubiona, najlepsza? ![]() RE: Najlepsza gra jaką znacie - korzun - 05-05-2012 03:32 PM Szczerze mówiąc to nie powiedziałbym, że jedna jedyna ulubiona, ale generalnie serie call of duty, medal of honor i total war zwłaszcza medieval. to były najlepsze pochłaniacze na długie godziny ![]() RE: Najlepsza gra jaką znacie - Zako - 05-06-2012 08:39 AM GTA San Andreas ![]() ![]() RE: Najlepsza gra jaką znacie - Karrrola - 05-16-2012 11:09 AM Ja nie jestem fanką gier komputerowych, jedyne w co kiedyś grałam to KAPITAN PAZUR ![]() RE: Najlepsza gra jaką znacie - Olivka - 05-16-2012 11:27 AM W sumie chyba każdy od Simsów zaczynał,a teraz kończy na facebookowych aplikacjach farm i hoteli ![]() RE: Najlepsza gra jaką znacie - herbacianka - 05-16-2012 11:32 AM w sumie jedyne w co ja się bawiłam Pixelowe skoki małysza w podstawówce na informatyce. a obecnie bawiłam się w Amateur Surgeon,ale jak każda gra internetowa-szybko się nudzi RE: Najlepsza gra jaką znacie - Maurycy - 05-17-2012 01:24 AM Rayman! Platformówka, pierwsza część, jest fantastycznie grywalna, choć w życiu jej nie przeszedłem:> Stare platformówki mają swój niepowtarzalny urok... RE: Najlepsza gra jaką znacie - aLa - 05-17-2012 09:27 AM DIABLO! Chociaż o tym, że świeżutka trójka pójdzie na moim sprzęcie mogę tylko pomarzyć... RE: Najlepsza gra jaką znacie - ZwyklaDziewczyna - 05-17-2012 05:03 PM Ja też mam problem z komputerem - niestety większość gier u mnie nie pójdzie. I to tych najstarszych, i najnowszych - stare są na dosa, a najnowsze - cóż, mój sprzęt pewnie lepiej dałby radę z sims 1, niż 3, ale nie chce mi się tego sprawdzać. RE: Najlepsza gra jaką znacie - Maurycy - 05-18-2012 08:50 AM (05-17-2012 05:03 PM)ZwyklaDziewczyna napisał(a): Ja też mam problem z komputerem - niestety większość gier u mnie nie pójdzie. I to tych najstarszych, i najnowszych - stare są na dosa, a najnowsze - cóż, mój sprzęt pewnie lepiej dałby radę z sims 1, niż 3, ale nie chce mi się tego sprawdzać. A prbowałaś stare gry uruchamiać na DosBoxie? U mnie sam dosBox nie chodzi, ale jak dodałem DosShella czy coś w tym stylu, to poszedł u mnie Król Lew, którego znałem z dzieciństwa ![]() |