Forum Dyskusyjne

Pełna wersja: Najgorszy film, jaki widzieliście
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Przyznajcie sięOczko

U mnie na pierwszym miejscu jest ostatnio "Drzewo życia" - może i jestem zbyt głupia, żeby się zachwycać, ale jak dla mnie to było beznadziejne.

A wysoko na liście jest też "Królestwo niebieskie" - nic się tam nie dzieje, nie ma akcji, dialogi mierne, tylko Eva Green trochę to ratuje, ale niewiele.
Za jeden z najgorszych jaki obejrzałem uważam "Czarną owcę". Jednym słowem aż żal było zaczynać film bo z zasady jak już zacznę to oglądam cały. Po prostu omijajcie go szerokim łukiem.
na ,,Drzewie życia" byłam w kinie i po pierwszych 10 minutach filmu ludzie po prostu zaczęli wychodzić. Ja zostałam chyba tylko dlatego, że nic innego do roboty nie miałam. Marność nad marnościami.

Zawiodłam się też ,,Zmierzchem" bo obejrzałam tylko zwiastun i wydawał się całkiem fajny,a tu w kinie niespodzianka wieli romans wampira i dziewczyny, szaleństwo...;/
Coś o bitwie warszawskiej. Byliśmy z klasą i myślałam, że się zanudzę. Chociaż Szyc to taki słodki aktor!
Moim najgorszym koszmarem jest e=mc2. Nigdy w życiu nie słyszałem tak słabych dialogów, jak tamUśmiech
,,Piotrek trzynastego''- kto w ogóle zdecydował się opłacić nagranie takiego chłamu !
Rzeź - Polańskiego, jedyny film w kinie na którym miałem ochotę wyjść.
Przekierowanie