Forum Dyskusyjne

Pełna wersja: Przerabianie zdjęć
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jakiego programu używacie do przeróbki zdjęć?
Zapewne większość powie, że Photoshop,ale dla mnie to jednak za dużo w tym zabawy no i nie chcę pozbyć się pępka,tylko ewentualnie zmienić tonację kolorów. Dlatego szukam programu łatwego w obsłudze i oferującego podstawowe funkcje.
PhotoshopOczko Ale nasycenie i redukcję kolorów masz w wielu rzeczach, nawet chyba paintcie. Gimp jest darmowy, w Picasie powinny być takie funkcje, wydaje mi się, że w Windows Live jest coś takiego... Niemal każdy programik będzie mieć takie podstawowe funkcje.
Ja do podkręcenia kontrastu czy lekkiej zmiany kolorystyki używam Photofiltre i jak dla mnie wystarcza.
Też bym polecał któryś z wyżej wymienionych. Bo faktycznie sa to programy łatwe w obsłudze i mają wymagane przez Ciebie fukncjeUśmiech
photoshop-nawet pryszczyki da sie zretuszowac
Photofiltre wystarcza mi całkowicie Uśmiech Szczególnie ukochałam sobie w nim "przetwarzanie wsadowe" które zmniejsza lub przycina wszystkie wskazane zdjęcia, nie muszę pojedynczo zmniejszać Uśmiech
Przekierowanie