Forum Dyskusyjne

Pełna wersja: Juwenalia 2012.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jakie zespołu u was? Wybieracie się?

U mnie[Białystok] w zasadzie nie ma nic specjalnego. Sobota, East west rockres, Groove Coverage,Farben Lehre i jakieś miejscowe disco polo [typu Akcent]. W zasadzie to jest pierwszy rok, kiedy naprawdę nie mam ochoty iść,bo i nie ma specjalnie na co...
W dużym mieście jest jednak łatwiej wyhaczyć coś fajnego. U nas cała 'śmietanka' rocka polskiego, ale w sumie spoko. I tak bym się nie wybrał - ścisk, mnóstwo przypadkowych ludzi, rozwodnione piwo i przepełnione autobusy.
U nas było mnóstwo nieciekawych zespołów, z lepszych jak dla mnie to jedynie Hey.
We Wrocławiu sprawa wyglądała tak:
http://www.juwenalia.wroclaw.pl/

Byłam na zespołach Hurt i Vavamuffin Uśmiech Super było, bardzo mi się podobało.
Nie byłem na niczym bo mi się nie chciało z domu ruszać, hahaha. Ale nie było nic jakoś szczególnie interesującego.
Byłem na Comie, ale bez szału. Poziom spada drastycznie.
dokładnie. byłam u mnie[ jeden dzień]. i w sumie nie było kompletnie nic ciekawego i gdyby nie znajomi, to bym w ogóle nie wyszła z domu.
Tez byłem, ale z roku na rok coraz słabsze zespoły i nie warto ruszać sie z domu.
Z ziomkami byliśmy na wszystkich koncertach. Mega faza i dużo ludzi. Jest impreza!
Przekierowanie