Forum Dyskusyjne

Pełna wersja: System of a Down
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cytat:System of a Down to amerykański zespół grający własną wizję muzyki zwaną SOIL, założony w 1994 roku w Kalifornii w Stanach Zjednoczonych. Członkami zespołu są Serj Tankian (śpiew, instrumenty klawiszowe), Daron Malakian (śpiew, gitara), Shavo Odadjian (gitara basowa, śpiew) i John Dolmayan (perkusja).

Tagowany jako metal, nu metal, rock, rock alternatywny - jeden z moich ulubionych zespołów. Co o nim sądzicie? Lubicie, czy was drażni? Duży uśmiech
Lubię i słucham często. Jednak teraz jest coraz więcej osób, które słuchają jednej piosenki na okrągło i ogłaszają się jako fani tego zespołu. idiotyzm.

osobiście bardziej podobają mi się utwory, które Serj Tankian nagrał solo Uśmiech
Ja też bardzo cenię Tankiana solo, szczególnei teledysk do "Empty Walls" mnie powala na kolana za każdym razem. Ale i SOAD lubię i słucham, nie jakoś super mocno, ale tak w pierwszej dziesiątce gdzieś pod koniec by się znaleźli na pewnoUśmiech
Jeden z najlepszych zespołów jakie znam a Tankjan - jeden z najlepszych wokalistów. Jest tak cudowne charakterystyczny. Ach, jak to było dawno, kiedy po raz pierwszy zobaczyłam ten dziwaczny teledysk do Aerials.
(05-15-2012 06:26 PM)Olivka napisał(a): [ -> ]Lubię i słucham często. Jednak teraz jest coraz więcej osób, które słuchają jednej piosenki na okrągło i ogłaszają się jako fani tego zespołu. idiotyzm.

osobiście bardziej podobają mi się utwory, które Serj Tankian nagrał solo Uśmiech

Hejters gonna hejt a tru fans are gona stej.

To taki sam idiotyzm jak zwracanie na nich uwagi.
Przekierowanie