Forum Dyskusyjne

Pełna wersja: Gry planszowe:)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Poza komputerowymi grami istnieją także inne, bardziej spajające ludzi ze sobą, bo grywane przy stole albo na kocyku na piknikuUśmiech Lubicie? Jakie najbardziej?
Jeśli to można nazwać "planszówką", to polecam TABU. Rewelacyjne, gra się w drużynach, trzeba myśleć i mieć refleks, dużo przy tym śmiechu! Uśmiech
Ja uwielbiam scrabble! A za dzieciaka grało się w monopolUśmiech
O, a ja bardzo lubię i scrabble, i tabu! Lubię poruszać głową, kiedy mogę, to bardzo rozwijające. Monopol strasznie mnie za to nudzi.
Ja pamiętam że za dzieciaka grałem z rodzicami w chińczyka, w domino, później w scrabble też. A teraz zdarza mi się grywać w Rummikuba Duży uśmiech
Rummikub, Scrabble i Totem Uśmiech Chociaż mam wrażenie że "tabu" to mówicie też o tym z totemem?
Kiedyś musiałam zawsze z bratem w chińczyka grać, od tamtej pory nienawidze tej gry.
Rummikub...kiedys uwielbialem!
Ja niedawno grałam ze znajomymi w grę Osadnicy z Catanu, superowa, polecam wszystkim zdecydowanie. taka... strategia Duży uśmiech
Przekierowanie