Forum Dyskusyjne

Pełna wersja: Skóra latem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej Uśmiech
Jak wiadomo każdy lubi latem powygrzewać się trochę na słońcu. I tu pytanie kieruję w szczególności do dziewczyn, znacie może jakieś dobre specyfiki ochronne, w których filtr rzeczywiście działa,a nie tylko jest wymieniony na opakowaniu?
Może jakieś sprawdzone kremy po opolaniu, żeby nie męczyć się ze schodzącą skórą?
najlepiej zawsze stosować sprawdzone marki [np. Garnier albo Nivea] . ale takie kosmetyki zawsze najlepiej samemu sobie dobierać,bo co idealnie dla mnie to dla kogo9ś innego może się nie sprawdzić.
Ja stosuję kremy z filtrem od Ziaji i zawsze byłam zadowolonaUśmiech A jesli mimo użycia filtra schodzi ci skóra to może warto zastanowić się nad wyższym filtrem Uśmiech
Ja używam wysokich filtrów - zimą minimum 20, latem 50. Bo robię się czerwona jak burak, jeśli tego nie robię Oczko Polecam filtry Pharmaceris albo Biodermy - nie są tak strasznie drogie jak Vichy, ale też dają radęUśmiech
Baby, ach te baby! Nigdy by mi nie przyszło nawet do głowy, żeby się czymś smarować, skoro nie jestem na plaży, ale jak widać - można inaczejJęzyk
Ja nigdy w życiu się niczym nie smarowałam i żyję, ale może to kwestia mojej ciemniejszej karnacji Uśmiech Słoneczko mi nie straszne.
Przekierowanie