Forum Dyskusyjne

Pełna wersja: Jaki macie telefon?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
A jaki macie telefon obecnie? Czy jesteście z niego zadowoleni czy chcielibyście zmienić na inny?

Ja mam Sony Erricssona Xperię X8, dostałam od ojca który podpisywał kolejny abonament a zostawił sobie swój stary telefon Uśmiech Bardzo jestem zadowolona z tego telefoniku chociaż wcześniej używałam głównie Nokii.

[Obrazek: xperia-x8.jpg]
Obecnie korzystam z Lg gd 510 i gdyby nie to ,że po niecałym roku użytkowania telefon zaczął się zacinać i weyłączac podczas próby zadzwonienia,to nie miałabym żadnych zastrzeżeń. Ale nie można mieć nic idealnegoUśmiech
Teraz mam Nokia E52 i w sumie innej marki niż Nokia w przyszłości raczej nie będę próbował.
Ja też jestem wierny Nokii, teraz mam Nokie N95 już dość długo mi służy i wypadałoby już niby ją zmienić, ale jakoś nie chcę Duży uśmiech

[Obrazek: nokia-n95-big.jpg]

Taka, o taka Duży uśmiech
W sumie fajny bajer, ale jakoś tak gustuje w klasycznych telefonach bez klapek i przesuwania, ot po prostu wyjąć i od razu coś robić Uśmiech
ja mam se c902. też fajny, z dobrym aparatem. niestety jesli wkłada się do niego kartę pamici o sporej pojemności to o szybkosci przeglądania plików można zapomnieć
Ja mam nokię 5530 biało-niebieską. Wzięłam ją głównie ze względu na dużą kartę pamięci, korzystam z niego jako z odtwarzacza muzyki, praktycznie nie odłączam słuchawek wcaleUśmiech

[Obrazek: abd54b672c14e82be25fd92cb37f4071.jpg]
Ja mam htc wildfire i zdecydowanie nie polecam, jest powolny, nie można na nim robić wielu rzeczy ze względu na to, że ma słabą rozdzielczość i ogólnie bardzo się zawiodłam.
(05-17-2012 05:49 PM)ZwyklaDziewczyna napisał(a): [ -> ]Ja mam htc wildfire i zdecydowanie nie polecam, jest powolny, nie można na nim robić wielu rzeczy ze względu na to, że ma słabą rozdzielczość i ogólnie bardzo się zawiodłam.

Inne, trochę droższe HTC są w sumie fajne. Desire mi śmigało kiedyś, ale oddałem bratu.
Ja mam Nokię N95, trzy lata temu jak brałem w abonamencie to był hit Duży uśmiech trzyma się nieźle, ale wiadomo że teraz wolałbym jakiegoś smartfonika Oczko
Stron: 1 2
Przekierowanie