Jakie macie uzależnienia? Wiadomo, że to może być standardowa używka lub coś zupełnie innego. Moim uzależnieniem zdecydowanie są internet i kawa. Na szczęście papierosów nie tykam

Herbata, herbata, czekolada, herbata, kilka osób (niestety) i herbata.
No ja niestety od papierosów, a oprócz tego internet, muzyka no i chillout raz na jakiś czas.
Herbata [

], porządne 8 godzin snu, krówki i przyjaciele

Hmm kiedyś można powiedzieć, że gry mnie uzależniły, ale z wiekiem raczej to przeszło bo zaczęła się robota, a teraz to uzależniłem się od przytulania do miękkiego kobiecego ciałka mojej lubej

poza tym to rozrywki albo hobby nie traktowałbym jako uzależnienia.
ja jestem uzależniona od porannej kawy i samochodu- bez tego ani rusz!

Ja to od kawy nie tylko porannej, tak ze 4 albo i 6 w ciągu dnia wypijam, niestety

Mało tu palaczy! Ja palę jak smok niestety. Plus jestem uzależniony od... kinder bueno. Jak nie zjem jednego dziennie przynajmniej, a najlepiej kilku, to jestem nieznośny.
Ja swego czasu też pożerałam Kinder Bueno w ogromnych ilościach, więc rozumiem problem

Ja popalam od czasu do czasu ale nie papierosy

i może nie nazwałabym tego uzależnieniem (a niektórzy znajomi to i owszem, codziennie, bez przerwy), bo raczej to jest raz, dwa razy w miesiącu, ale jednak czasem mam po prostu na to ochotę i ciągnie mnie.
Farelka, hehe wiem o czym mówisz

Też mam znajomych którzy przepalają taką kasę, że aż boli. Ja to tam maksymalnie dwa razy w miesiącu, fajna sprawa ale bez przesady.