Forum Dyskusyjne

Pełna wersja: Owoce
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jakie owoce lubicie a jakich nie lubicie?

Ja nie cierpię grejpfrutów, nie przepadam za pomarańczami i mandarynkami (ale zjem ostatecznie), za to bardzo lubię jabłka, gruszki i maliny Duży uśmiech
ja nie cierpię brzoskwiń (ale z puszki zjem, po prostu odrzuca mnie to mechate "futerko" na świeżych, fuj Duży uśmiech), a najbardziej lubię chyba truskawki. arbuzów też jestem wielką fanką, mogłabym się zajadać codziennie latem, super gaszą pragnienie i najeść też się tym można Szczęśliwy
Ja lubię chyba wszystkie owoce, banany, brzoskwinie, winogrona, gruszki, śliwki, maliny, porzeczki, arbuzy, melony, no po prostu wszystko Duży uśmiech
Najbardziej to lubię owoce z puszki - ananasa, brzoskwinie i mandarynki (absolutne mistrzostwo <3)! Po świeże sięgam rzadko i jak już to po jabłko/gruszkę.
Owoce są w zasadzie podstawą mojej diety Uśmiech Jednak jak każdy musze powybrzydzać i w zasadzie nie przepadam za cytrusami i wolę bardziej 'wodne' i miękkie owoce takie jak arbuzy albo brzoskwinie. mniam mniam Uśmiech
Generalnie lubie wszystkie owoce zwłaszcza te słodkie, ale jeśli już to nie przypadła mi do gustu czarna porzeczka, sok w sumie jeszcze ok ale sam owoc to już nie.
wszystkie Polskie: jabłka, wiśnie, czereśnie, gruszki... nie przepadam tylko za pomarańczami i grapefruitem.
MALINY Serce

a poza tym wszystko inne też Uśmiech
Przekierowanie