jakie lubicie najbardziej alkohole? a jakich nie lubicie?
ja nie lubię piwa i wytrawnych/półwytrawnych win, absolutnie

za to bardzo lubię słodkie wina i smakowe wódki

Ja tam lubię sobie od czasu do czasu piwko wypić, wódka mi się już zbrzydła, haha, nie wiem na jak długo co prawda, ale na razie nie tykam bo strułem się ostatnio strasznie

Ja tam sobie lubię od czasu do czasu wypić piwko albo dwa, ewentualnie siedem

Oczywiście Tyskie ponad wszystkie.
Bardzo lubię słodkie wermuty (Cin&Cin cytrynowy albo białe Martini : )), Szeridensa (nie wiem jak to się pisze : )), Malibu : )
Słodkie wina z tych tańszych, hahaha. Najlepiej wiśniowe z tesco albo Amarena z biedry, smakują jak kisiel

Ja się rozkoszuję w barmańskiej [żurawinowa the best!] . Idealna dla dziewczytn, którym jednak tanie wino nie przechodzi przez gardło. [a takie 8 zł za pół litra barmańskiej to jednak dośc przystępna cena]

wina półsłodkie, miodek pitny i jeszcze drinki z whiskaczy, ale z tych mocniejszych alkoholi to polecam sambuca. mega dobre i to tak że można spokojnie pić a łupnie jak normalna wóda
zazwyczaj tradycyjnie: jakieś piwko, albo wódka[ale tylko smakowa]. jednak za piciem samym w sobie nie przepadam
(05-05-2012 04:05 PM)herbacianka napisał(a): [ -> ]Ja się rozkoszuję w barmańskiej [żurawinowa the best!] . Idealna dla dziewczytn, którym jednak tanie wino nie przechodzi przez gardło. [a takie 8 zł za pół litra barmańskiej to jednak dośc przystępna cena] 
8zł?! Ja za 8zł mam dwa wina w tesco

hahaha.
Z picia "na burżuazję" to lubię Finlandię limonkową, hihi.
Łatwiej mi powiedzieć, jakich alkoholi nie lubię. Słodkich. Jeśli już, to tylko jakieś dobre likiery, ale ponieważ tylko czasem je podpijam mamie, to też nie mam doświadczenia. Kwaśne, gorzkie - wszystko, od piwa po wina wytrawne, wódkę mogę pić, ale słodkich nalewek - nie, nie wchodzi mi to zupełnie