Forum Dyskusyjne

Pełna wersja: napoje
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
jakie lubicie napoje najbardziej? gazowane, niegazowane, herbatę a może kawę?

ja przyznam się szczerze że bardzo lubię coca-colę, ale też zieloną herbatę od Liptona (ice tea, nie taką gorącą, fe). no i sok jabłko-mięta Serce
No ja też niestety lubię wszystko co słodkie i gazowane - Pepsi, Mountain Dew, Mirindę, 7UP Duży uśmiech
Ja najwięcej piję herbaty i wody mineralnej, ale to raczej przez oszczędność niż przez lubienie Język Jakbym mógł tobym pił cherry colę na okrągło Szczęśliwy
Jestem wielką fanką herbat smakowych, mam ich całą szafkę! A z zimnych napojów również zielona Lipton Ice Tea : )
Kawa, kawa, kawa, kawa, kawa, sok jabłkowy, kawa.
jak mój nick wskazuje: herbata to całe moje życie! Smakowa, z cytryną, z miodem! <3

ale wpadłam w paskudny nawyk i jestem też poranną kawoszką i bez tego ani rusz!
soki wszelakiego rodzaju i zwykła niegazowana woda Uśmiech
kawa jako numer jeden o poranku i tymbark w ciągu dnia.
Coca-cola. Light. Piję tego bardzo dużo. A tak inaczej, to wszystkiego po trochu, ale raczej już innych gazowanych słodkich nie tykam, chyba że Mountain Dew.
Jak możecie pić takie świństwa? Nie dość że kaloryczne, niezdrowe, to powoli staje się nawet NIEMODNE. I jest strasznie, strasznie drogie, to wielkie wywalanie kasy.
Stron: 1 2
Przekierowanie