Forum Dyskusyjne

Pełna wersja: słodycze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
jakie słodycze lubicie najbardziej a jakich w ogóle? często jecie słodkości? Cyklop
Żelki, pianki, czekolada mleczna (bez żadnych dodatków). 3 BIT ulubiony batonik Duży uśmiech
Eklerki się liczą? Bo to chyba jem najczęściej. A z takich "normalnych" słodyczy to Milka z całymi orzechami i Kinder Bueno.
Jestem wielką fanką wszelkich czekolad : ) Nie lubię tylko białej i mocno gorzkiej, takiej powyżej 70% zawartości kakao. Ale na przykład gorzkie od Lindta z malinami czy migdałami są boskie : )
Ja tam w sumie zjem wszystko co słodkie, oprócz jakichś obleśnych anyżowych cukierków albo lukrecji Język
Chociaż najbardziej lubię słodycze od Kinder - Bueno, Delice, Pengui <3
Żelki! I ostatnio rozkoszuję się w białych Michałkach [ które powodują podskoczenie strzałki na mojej wadze, bo jeden z marketów sieciowych postanowił te magiczne słodkości przedawać po mega niskiej cenie! aż się boję pomyśleć,co będzie gdy w końcu będę miała okazję na wskoczenie w strój kąpielowy :< ]
generalnie lubię słodycze aczkolwiek rzadko coś sobie kupuję. jeśli już to jakaś czekolada albo cukierek. akurat ze słodyczami nie można przesadzać. Jako uzupełnienie diety ok, ale obżeranie się zamiast normalnego posiłku odpada.
ograniczam- dieta i te sprawy Uśmiech ale uwielbiam czekolade z bakaliami.
Przekierowanie