Forum Dyskusyjne

Pełna wersja: ulubiona potrawa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
czyli co moglibyście jeść na okrągło i wydaje się że nigdy by się nie znudziło? Cyklop

dla mnie to makaron z porem, boczkiem, ziołami prowansalskimi i serem pleśniowym Serce oczywiście własnej roboty Cyklop
i ogólnie zapiekanki makaronowe, mniam.
PIZZĘ Duży uśmiech A z takich bardziej "domowych" obiadów to bardzo lubię placki ziemniaczane, jestem wielkim fanem Duży uśmiech
Ja bardzo lubię kurczaka z warzywami i ryżem, takie niby-chińskie. Dobrze mi to wychodzi, jest szybkie w przygotowaniu i jem to dość często, ale jeszcze mi się nie znudziło.
Filet z piersi kurczaka z ziemniakami i do tego pomidory w śmietanie z cebulką. mniam. zjem zawsze i wszędzie Uśmiech
Chińszczyzna- dobrze zrobiona i nie mrożona.
Zapiekanki makaronowe wszelkiego rodzaju, mmmmmm, milion sposobów na pyszny obiadek Serce
Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada!
Przepraszam, ale... CZEKOLADA!
Ja uwielbiam spaghetti bolońskie z grosziem. I tartę ze szpinakiem. I... schabowego mojej babci. Jest najlepszy na świecie, tak dawno go nie jadłem z resztą...
Ja uwielbiam ciasteczka dyniowe przekładane powidłami śliwkowymi i gulasz wołowy na Guinnessie z czerwoną fasolą
i sokiem z czarnej porzeczki. Uśmiech
Moje naj naj naj to Bitki w sosie z grzybami na purée paprykowo-ziemniaczanym Uśmiech
Stron: 1 2
Przekierowanie