czyli co moglibyście jeść na okrągło i wydaje się że nigdy by się nie znudziło?
dla mnie to makaron z porem, boczkiem, ziołami prowansalskimi i serem pleśniowym

oczywiście własnej roboty

i ogólnie zapiekanki makaronowe, mniam.
PIZZĘ

A z takich bardziej "domowych" obiadów to bardzo lubię placki ziemniaczane, jestem wielkim fanem

Ja bardzo lubię kurczaka z warzywami i ryżem, takie niby-chińskie. Dobrze mi to wychodzi, jest szybkie w przygotowaniu i jem to dość często, ale jeszcze mi się nie znudziło.
Filet z piersi kurczaka z ziemniakami i do tego pomidory w śmietanie z cebulką. mniam. zjem zawsze i wszędzie

Chińszczyzna- dobrze zrobiona i nie mrożona.
Zapiekanki makaronowe wszelkiego rodzaju, mmmmmm, milion sposobów na pyszny obiadek

Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada! Czekolada!
Przepraszam, ale... CZEKOLADA!
Ja uwielbiam spaghetti bolońskie z grosziem. I tartę ze szpinakiem. I... schabowego mojej babci. Jest najlepszy na świecie, tak dawno go nie jadłem z resztą...
Ja uwielbiam ciasteczka dyniowe przekładane powidłami śliwkowymi i gulasz wołowy na Guinnessie z czerwoną fasolą
i sokiem z czarnej porzeczki.

Moje naj naj naj to Bitki w sosie z grzybami na purée paprykowo-ziemniaczanym