Forum Dyskusyjne

Pełna wersja: Ostatnio czytane / co teraz czytacie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
A tu temat książkowy Duży uśmiech Co ostatnio przeczytaliście lub co czytacie w tej chwili? I jak wrażenia? Cyklop
W tej chwili siedzę z nosem w "Cieniu Wiatru" Zafona, ktoś mi polecił i czytam, ale nie jestem jakoś szczególnie zachwycona.
,,Szminka w wielkim mieście''- tylko i wyłącznie dzięki temu,że wcześniej trafiłam na reklamę serialu o tej samej nazwie i w bibliotece tytuł pod razu mnie zainteresował. Póki co to pierwsze rozdziały,ale jeśli akcja rozwinie się jak na reklamówkach to myśle że może być pikantnie Uśmiech
Kolejna część Sagi "Pieśń lodu i ognia" G. Martin. "Taniec ze smokami"
Czytam Dzienniki Kołymskie Jacka Hugo-Badera. Jestem na początku, ale zapowiada się ŚWIETNIE. z resztą znam jego kunszt i nie spodziewałem się niczego innegoOczko
Ja teraz to czytam w końcu dla przyjemności - teraz przypominam sobie Dziennik Bridget JonesUśmiech A ponieważ dziś skończę chyba, to wezmę się za jakąś klasykę, której nie dane mi było przeczytać, ale nie wiem jeszcze za co. Może 'Na zachodzie bez zmian'? Ktoś czytał, co o tym myślicie?
"Na zachodzie' jest fenomenalne. pamietam, że chciało mi się w tym poruszeniu niemal płakać nad pozycją Remarque'a. I jednocześnie odczuać okrucieństwa wojny.
Musiałam przeczytać jakąś ksiażkę o podróżniku. Długa i nie dałam rady.
(06-05-2012 09:09 PM)Roksanka napisał(a): [ -> ]Musiałam przeczytać jakąś ksiażkę o podróżniku. Długa i nie dałam rady.

Trzeba było przeczytać 'o psie który jeździł koleją'.

Ja właśnie przeczytałam dziennik Mary Berg z getta warszawskiego. Wstrząsający, ale czytałem "lepsze".
,, Bardziej niż wczoraj"- ciekawe,dobrze napisane, ale przewidywalne zakończenie Oczko
Stron: 1 2
Przekierowanie