Forum Dyskusyjne

Pełna wersja: Ostatnio oglądane
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Co ostatnio oglądaliście? Było warto? Podobał się, nie podobał, a może inaczej - co się w filmie podobało a co nie? Duży uśmiech Mile widziany krótki opis filmu i wasza subiektywna ocena Uśmiech
Ostatnio to oglądałem komedię "How High" z ziomkami, uśmialiśmy się ogólnie, ale to takie mało ambitne kino dla luzu raczej Duży uśmiech
wczoraj oglądałam "Mgła" - horrorek, na podstawie powieści Kinga. fajny, podobał mi się, chociaż w niektórych momentach tak przesadzony że aż śmieszny Cyklop ale ja mam tendencje do śmiania się na horrorach także spoko. 7/10 Cyklop
"Amelia" po raz drugi, zachwyciła mnie tak samo mocno jak za pierwszym razem : ) 10/10 jak nic!
"1408" na podstawie powieści Stephena Kinga, horror o "łowcy duchów" i o dość specyficznym pokoju hotelowym. Końcówka trochę mnie rozczarowała, ale ogólnie mocny Uśmiech 7/10
wczoraj się skusiłam na najnowszą część American Pie i szczerze odradzam. w porównaniu z poprzednimi częściami to jednak wiele brakuje. fakt,jest kilka momentów z których można się było pośmiać, ale jednak jak na 1,5h filmu to zdecydowanie za mało.
obejrzeć w domu by się przekonać- i owszem,ale za nic nie wybierać się do kina ;]
moim zdaniem wcale taki zły nie był. dobrze było znów zobaczyć stare dobre towarzystwo. fakt niektóre żarty były nieco powielone z poprzednich części, ale i tak ta ekipa jest lepsza niż z pozostałych części American Pie, które tylko zrzynały fabułę.
ostatnio oglądałam ,, Ostatnia miłość na ziemi". Film zaskakujący, w jednym momencie wzbudza nadzieję,a w drugim szybko ją odbiera, żeby po chwili dać nową. Zakończenie nietypowe-polecam bardzo dla ludzi,którzy lubią film w sensem, po którym ma się nie tylko przemyślenia ale i nieporządek w głowie
(05-15-2012 04:21 PM)Olivka napisał(a): [ -> ]ostatnio oglądałam ,, Ostatnia miłość na ziemi". Film zaskakujący, w jednym momencie wzbudza nadzieję,a w drugim szybko ją odbiera, żeby po chwili dać nową. Zakończenie nietypowe-polecam bardzo dla ludzi,którzy lubią film w sensem, po którym ma się nie tylko przemyślenia ale i nieporządek w głowie

Też widziałem! Podobał mi się bardzo, choć uważam, że tytuł oryginalny - Perfect Sense - bardziej pasujeUśmiech A dziś z kolei widziałem film WOMB - też z Evą Green, która jest jak zwykle piękna - ale nie oceniam go tak wysoko.
Właśnie obejrzałam 'eagle vs. shark'. Myślę, że to jest film dla ludzi, którzy śmieją się w zupełnie innych momentach, niż wszyscy. Jest bardzo specyficzny, ale też cudowny.
Przekierowanie