Forum Dyskusyjne

Pełna wersja: EURO 2012
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak tam emocje przed EURO w Polsce i na Ukrainie? Bo jak dla mnie to tylko się wiąże z tym, że w mieście jest pełno remontów i ciężko się dostać gdziekolwiek, hahaha. Ale może są jacyś zapaleni kibice których ta impreza interesuje i cieszy?
Mnie to nie rusza za bardzo, w Gliwicach i tak się nic nie będzie działo, w Katowicach to może coś, ale meczy żadnych, więc i problemu z zagraniczną hołotą nie będzie raczej Duży uśmiech
gdyby nie euro2012 toby nam nigdy dworca nie odremontowali, także dla mnie na plus, hahaha Cyklop
co do dworców- fakt,przynajmniej będzie się chciało w nich czekać na wiecznie spóźniające się pociągi. ale patrząc obecnie- totalny bałagan i jeśli chce się gdzieś dojechać to lepiej 10 razy sprawdzić czy przypadkiem ktoś sobie odgórnie nie umyślił,że coś zmieni i zostajesz bez pociągu albo z godzinną przesiadką w stolicy. ;/
dokładnie, fajnie że będzie w końcu zrobione, ale jak rzucają wszystko na raz: drogi, dworce i stadiony to już tylko uprzykrza życie wszystkim mieszkańcom jak i przejezdnym. coś mi się wydaje że obcokrajowcy będą mieli ciężko z połapaniem się w Polsce
Polski naród- tylko marudzić umiecie. Cieszcie się tym, że w końcu będzie robione,a nie jęczycie, że ciężko.
Nie lubię piłki nożnej, ale boli mnie to, że Euro jest u nas, bo mieszkam koło planowanej strefy kibica i nie wyobrażam sobie, jak ja przeżyję ten zgiełkSmutny
Przekierowanie