Forum Dyskusyjne

Pełna wersja: Modelki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Uważacie, że faktycznie rozmiar 0 jest ideałem piękna ? Modelki nie powinny być w większych rozmiarach a 'plus size' jest tylko p oto, żeby nikt nie zarzucił dyskryminacji?
Jako facet mogę pwoiedzieć, że wcale nie podobają mi się takie szkielety z wybiegów. Wolę, żeby moja dziewczyna miała kilka kilogramów więcej,ale przynajmniej byłoby na czym oko zawiesić i do czego sie przytulić.
Także kobiety nie podziwiać i nie chudnąć!
A ja bym chciała być modelką . Wszystkie są takie wysokie i ładne i podróżują po świecie.
A mi, jako facetowi, się podobająUśmiech Ale nie bardziej niż "pełniejsze" kobiety. Z resztą te bardzo pełne też są ładne, ale np. wolę większe biodra niż brzuch - wizualnie, oczywiście, bo nie tylko wygląd się liczyOczko
Wydaje mi się,że każdy ma swoją szansę. Jeśli dostanie ja puszysta dziewczyna-fajnie, jeśli szkapa-tez dobrze. Każdy wybiera to co lubi.
gruba dziewczyna nie może byc modelka-przecież jest brzydka!
Nie jara mnie chodzenie po wybiegu i pindrzenie się ogólnie. A co do dziewczyn to wolę te trochę grubsze niż anorektyczki. I te grubsze też bywają śliczne.
Najładniejsze dziewczyny to te szczupłe, ale nie przesadnie chude. Takie wiecie, żeby i bioderka miała i trochę cyca Duży uśmiech
Przekierowanie