Forum Dyskusyjne

Pełna wersja: NAJGORSZA gra
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jakie gry uważacie za totalne marnotrastwo czasu? W jaką najgorszą grę mieliście okazję grać i przed czym byście ostrzegali innych? Duży uśmiech
Tibia, hahaha. Grałem w to 15 minut i to było najbardziej zmarnowane 15 minut w moim życiu Szczęśliwy A znam typków co nawalają w to na okrągło w dalszym ciągu, chociaż niby największy bum na to już przeszedł.
Jeśli była do bani to raczej nie warto niej pamiętać nawet.
Chińczyk. Nienawidzę, jest nudny. Okropnie. Zaraz po nim wojna i makao. A z komputerowych - nie mogę uwierzyć w fenomen angry birds. No i nie lubię strasznie takich rzeczy typu Saper - są nudne i nietwórcze.
Ja tam lubię wojnę. Nie lubię za to gier hazardowych. Gra jest dla przyjemności i czystej rywalizacji, a hazard przynosi za dużo szczęścia i nieszczęścia, nie bawi mnie spieranie się z losem.
(05-17-2012 04:58 PM)ZwyklaDziewczyna napisał(a): [ -> ]Ja tam lubię wojnę. Nie lubię za to gier hazardowych. Gra jest dla przyjemności i czystej rywalizacji, a hazard przynosi za dużo szczęścia i nieszczęścia, nie bawi mnie spieranie się z losem.

Co ty! W prawie każdej grze hazardowej trochę zależy od ciebie. Np. Black Jacku kasyna mówią swoim krupierom, żeby nie dobierali kart, jeśli mają powyżej 15 punktów. Dlaczego? Oczko Zgadnij. Jasne że nie wszystko, ale dużo to jest kwestia opanowania i wyczucia momentu, w którym trzeba powiedzieć STOP.
Przekierowanie